Пейката и глоби чакат футболистите на “Етър-24” ако не се стегнат
Пейката и глоби чакат футболистите на “Етър-24” ако не се стегнат / Дарик нюз

Да покани журналисти по време на разборите, които прави на отбора, се закани старши треньорът Николай Арнаудов. Вчера той и капитанът на отбора Петър Ванков дадоха нарочна пресконференция, посветена на представянето на тима в срещите с "Пирин" /Гоце Делчев/ и "Ботев" /Криводол/.

Арнаудов прекъсна тричасовото конско, което чете на играчите, за да говори с медиите. Според него по време на разборите се казва на всеки какво да прави на терена, но след това указанията не се изпълняват. "Ще взема да ви поканя да чуете какво им говоря и после по време на мача сами да се уверите дали има подобрение. Крайно време е да спре да се спекулира какво ги учим и какво не ги учим", коментира Арнаудов. На въпроса как реагират играчите на критиките, той заяви че ги приемат и са съгласни да бъдат сменяни щом бъркат.

"Явно и това ще стане, щом не си вземат поука и грешките се повтарят. Няма да робуваме на имена, който покаже желание и хъс за игра ще играе, не се ли старае сяда на пейката", категоричен бе Арнаудов. Той добави, че селекцията през лятото му позволява да направи промени в състава. Ако и това не помогне ще се вземат радикални мерки.

"Явно трябват глоби, за да може да станат малко по- отговорни и концентрирани. Всеки футболист си търси правата, а задълженията си не спазва. Това е проблем на цялото настоящо поколение футболисти", заяви още Николай Арнаудов. Капитанът на етърци Петър Ванков призна, че отборът е играл лошо срещу "Ботев" /Криводол/ и разкритикува собствените си изяви и тези на ръководената от него защита. Бранителят подчерта, че няма проблеми между футболистите и треньорите и в събота срещу "Чавдар" /Б. Слатина/ трябва да действат ръка за ръка. Двубоят на стадион "Ивайло" е от 18 часа.