Оставиха в ареста бившия учител, блудствал с малолетни
Оставиха в ареста бившия учител, блудствал с малолетни / dariknews.bg

Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража" наложи Пловдивският окръжен съд на 36-годишния бивш учител от Долна Оряховица за извършени блудствени действия с две момчета на 7 и 10 години.

Срещу Асен Кючуков е повдигнато обвинение за извършване на действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на две лица, ненавършили 14 годишна възраст.

Съдът прие, че обвиняемият е извършил престъпление и доказателствата по делото сочат, че съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. Определението подлежи на обжалване в 3-дневен срок пред Апелативен съд-Пловдив.

Кючуков бе арестуван в Пазарджик за блудство с две момчета. Той е задържан след жалба на родителите. Мъжът е бил в центъра на града, когато е заговорил малолетните деца, след което ги е опипвал. Безработният учител е бил в Пазарджик заради езиков курс.

Асен Кючуков има предишни криминални регистрации за същото деяние. Той е с две ефективни присъди за блудство с малолетни и изнасилване.