Община Велико Търново
Община Велико Търново / netinfo
Дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“ към Община Велико Търново приема предложения за културни събития, които да бъдат включени в Календара на културните събития на Община Велико Търново за 2019 година. Предложенията трябва да съдържат организатор и партньори, описание на събитието /жанр в изкуството (музика, изобразително изкуство, литература, кино и др.); тематика; връзка с традиционни празници или чествания на годишнини и др.; провеждано ли е до сега във Велико Търново и кога; провеждано ли е в страната и кога, има ли сродно културно събитие/събития в страната/; дата и място на провеждане; участници/изпълнители – проектен списък/брой; програма - проект; целева публика, прогнозен брой публика; техническо обезпечаване и технически план /напр. ползване на общински площи, озвучаване, осигуряване на сцена, транспорт, техническо оборудване, реклама и др/; както и финансов план на събитието и очаквано финансиране от бюджета на Община Велико Търново - проект.

Задължително е да се посочат данни по всички точки, максимално допустим обем:  две страници формат А4. 

Предложения се приемат до 31 октомври 2018 година на e-mail: kultura_vt@abv.bg. За допълнителна информация: дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“, тел. 062/619 411 - Албена Ангелова, Георги Чукуров.
 
Предложения могат да правят културни институти, читалища, НПО, творчески сдружения и гилдии, индивидуални творци, културни оператори, фирми, граждани.
Постъпилите предложения ще бъдат включени в проекта за Календар на културните събития 2018, който ще бъде представен на Великотърновския общински съвет за обсъждане и вземане на решение.