Обръщение на ОБТ в подкрепа на Даниел Панов
Обръщение на ОБТ в подкрепа на Даниел Панов / netinfo

Изправени сме пред едни от най-трудните и важни избори за кмет на Велико Търново. Обединен блок на труда /Български лейбъристи/  през последните години работи активно с кандидата за кмет на общината г-н Даниел Панов за утвърждаване на Велико Търново като основен център на културният и познавателен туризъм в България. Сега, когато той е кандидат кмет ние сме длъжни да определим и акцентираме неговите достойнства - да застанем ясно и категорично зад неговата кандидатура.

Едно от най- ценните му качества е способността му да поема отговорност и бързо да взема правилните решения, да не игнорира знаещите и можещите, да привлече хората с идеите, капацитет и доказани възможности, винаги да е отворен към различни мнения. В процеса на взаимната ни работа през годините сме установили, че Даниел Панов много добре познава действащото законодателство на страната, работи позитивно в екип, не зачерква онова, което е постигнато до момента, а може да продължи и да реализира всичко, като се подчинява на основният си приоритет - Велико Търново - проспериращ град и добро място за живеене за всички свои граждани.  От съвместната ни работа знам, че работата е реализирана по най- експедитивен начин и чувството за отговорност го кара да бъде прозрачен в действията си и да не събужда никакви съмнения в екипа и обществото. Това е залог за реализирането на административният потенциал на общината да работи по - добре и по- ефективно. Панов ще гарантира сигурност и устойчиво развитие на общината.  Затова го подкрепят и толкова различни слоеве и групи. Бъдещият кмет на Старата столица не трябва да е привърженик на политическата шутовщина. От кмета се очаква да е решителен, отговорен, с ясна цел, енергичен, добър балансьор -  какъвто е Даниел Панов.

Сигурна съм, че той ще сложи ред, законност, в това, което предишните кметове не можаха. До сега не е имал политическа кариера, но размаха на действие, мащабните проекти, свързани с бъдещото модерно развитие на Велико Търново, умението да представя предимствата на нашата община вече се усещат от всички в туристическият бранш.

Д-р Анелия Сиракова - Общински Председател на ОБТ /Български лейбъристи/