Николай Манолов пее на престижен фестивал в Турция, подготвя нова песен
Николай Манолов пее на престижен фестивал в Турция, подготвя нова песен / netinfo
Горнооряховският талант Николай Манолов е специалният гост на 7-мото издание на международния фестивал „Фомгет”, чийто домакин бе турската столица Анкара. Поканата за участие идва лично от президента на престижния форум Танер Боскуш.

Форумът е част от програмата, посветена на празника на Анкара. Специален филм за Николай ще бъде излъчен по турската национална телевизия.

Тъй като е специален гост, на момчето от Горна Оряховица се пада и честта да закрие фестивала. В 40 минутния си рецитал горнооряховският изпълнител включва продуцираната от примата Лили Иванова песен „По-добре”, както и турската версия на песента на Таркан „Ду-ду”.

Турската звезда Айхан Дилан покани Николай да изнесат съвместен двучасов концерт в Измир в края на октомври. Вече са продадени и първите 25 000 билета.
Талантът е поканен и на международен фестивал в Скопие, който ще се проведе от 16 до 18 септември. До края на годината му предстои още участие в конкурс за млади изпълнители в Румъния и концерт пред българската общност в Париж.
От есента Николай ще бъде студент в НБУ, специалност „Музикална педагогика, тонрежисура и PR”. Готово е и новото му парче „Моите правила”, което той реализира с творческия екип, който създаде и песента „По-добре”. По думите на Николай песента е бърза, дискотечна и много различна от първия му сингъл. Предстои да бъде заснет и клип към нея, като действието ще се развива във дискотека във Велико Търново.