Мажоретки и бира за публиката на Етър- 1924- Вихър
Мажоретки и бира за публиката на Етър- 1924- Вихър / netinfo

 Вратарят Радослав Рашков все още тренира на облекчен режим и едва ли ще започне като титуляр срещата за първенство на Западната “Б” група с “Вихър” /Горубляне/, съобщи Стоян Петров. Мачът е в събота от 16 часа на стадион “Ивайло”. Рашков получи комоцио в двубоя с “Монтана” и все още има лекарска забрана. Другият контузен в тази среща великотърновски футболист Пламен Костадинов е възстановен и може да играе срещу “Вихър”.

Двата отбора са с еднакъв брой точки по единайсет и се намират в зоната трето- пето място преди мача.

“Излизаме за победа, но каквото и да се случи не трябва да се правят трагедии. По цял свят мачове се печелят или губят и това е част от футбола. Не мисля, че от таза среща зависи кой от двата тима ще остане в борбата за челото. Ние си имаме план- 21 точки през есенния дял и стремежът ни е да ги спечелим. Така че и в събота ще търсим максималното”, каза Стоян Петров.

Старши треньорът на “Етър- 1924” информира, че е направил всичко възможно да нормализира обстановката в отбора след загубите от “Миньор” /Бобов дол/ за първенство и “Дунав” /Русе/ за купата и футболистите са настроени за максимална изява. Тези които попаднат в групата ще бъдат на лагер от днес, но все още не е ясно къде. Базата в Ксилифор, която виолетовите използваха до сега е ангажирана от “Вихър” /Горубляне/.

Ръководството на великотърновския клуб е предвидило допълнителна атракция за зрителите в събота. Освен безплатната бира, адреналина на феновете ще повдигат и мажоретките от Професионалната гимназия по моден дизайн.