Корнелия Нинова БСП проект НДК
Корнелия Нинова БСП проект НДК / БГНЕС

Корнелия Нинова ще представи тази вечер във Велико Търново проекта "Визия за България“. Срещата е в 18.00 ч. в Интерхотел „Велико Търново“ и отворена за широката търновска общественост. Председателят на Националния съвет на БСП ще говори за проекта, който е надпартийна програма и очаква въпроси, забележки, предложения и идеи. Заедно с Корнелия Нинова в Интерхотела ще бъдат и народните представители Весела Лечева, Валентин Ламбев, Георги Йорданов, Ирена Анастасова и Крум Зарков.

51 депутати от БСП ще бъдат в областта утре, за да говорят със симпатизанти и партийни активисти за проекта „Визия за България“. Във Велико Търново срещите са две - освен вечерта в Интерхотела, среща има и в 14.00 ч. в Клуба на пенсионера и инвалида на ул. „Краков“ 8. Там с хората с увреждания и с членовете на пенсионерския клуб ще разговарят Георги Гьоков, Милко Недялков, Валентина Найденова и Александър Паунов.

Христо Проданов, Димитър Данчев, Лало Кирилов и Николай Цонков ще бъдат на среща с граждани в клуба на БСП в Килифарево. Срещата започва в 18.00 ч.

Явор Божанков и Анелия Клисарова с още трима свои колеги ще бъдат в Горна Оряховица. В Свищов проектът ще бъде представен от Нона Йотова, Валери Жаблянов и още трима народни представители на социалистическата партия. Петър Кънев ще води групата, която ще се срещне с активисти и граждани в Павликени. Кристиян Вигенин ще бъде с още трима свои колеги в Лясковец, в Елена и в Златарица в разговорите с гражданите ще участват по четирима депутати.

В Сухиндол срещата е на 20 септември и там ще гостуват Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.