Концертът на Крис Норман на 21 март от 20:00 ч.
Концертът на Крис Норман на 21 март от 20:00 ч. / снимка: АРТ БГ

Английският рок-певец Крис Норман, придобил световна известност с групата си SMOKIE, ще излезе на великотърновска сцена утре вечер, 21 март. Концертът му в Двореца на културата и спорта „Васил Левски" ще започне от 20:00 ч., а не както беше предварително обявен за 19:00 ч. Норман идва в старта столица по съвместна покана на Община Велико Търново и Продуцентска компания АРТ БГ.

Познат като вокал на SMOKIE Крис Норман прави своя солова кариера, която го издига до първите места в музикалните чартове с любимите на всички песни „Midnight Lady", „I'll Meet You At Midnight", „Living Next Door To Alice", „Lay Back In The Arms Of Someone", "Oh Carol" и други.

Великотърновските фенове ще имат възможността да усетят невероятната атмосфера на рок музиката от изминалите 30 години. Зрителите не само ще си припомнят песни и сюжети от отминали моменти, но и ще се насладят на новите хитови изпълнения на Крис Норман и неговия бенд от талантливи музиканти от цял свят.

Грандиозният концерт е част от културната програма на Велико Търново като кандидат за Европейска столица на културата през 2019 г.