Коалиция „Патриотично обединение за Велико Търново”  с листа за изборите
Коалиция „Патриотично обединение за Велико Търново” с листа за изборите / netinfo
Коалиция „Патриотично обединение за Велико Търново” ще участва в предстоящите избори със самостоятелна листа и ще подкрепи кметската кандидатура на БСП - д-р Иван Манчев. Това обяви водачът на коалиционната листа проф. д-р на химическите науки Михаил Харалампиев.
В коалицията влизат политическа партия „Нова зора”, партия „Национално движение за спасение на Отечеството” и Земеделски съюз „Александър Стамболийски”.
Предизборните послания на „Патриотично обединение за Велико Търново” са в 24 точки.
Една от основните задачи на кандидатите за местния парламент е да влязат в общината като коректив при вземането на решения. Те ще настояват за качество при работата на общинския съвет и ще търсят баланс между бизнеса, интелектуалците и обикновените хора като целта е това да даде достоен отпор на корупционните схеми.
„Ако станем част от екипа на община Велико Търново ще настояваме за създаване на общинско тържище за зеленчукови продукти”, посочи една от идеите на коалицията проф. Михаил Харалапиев. Повече чуйте в прикачения файл.

Друга задача пред „Патриотично обединение за Велико Търново” е инфраструктурата на общината да се подобри. Коалицията ще работи и за балансиране на зелените площи и застрояването в града, тъй като според проф. Харалампиев не е преувеличено да се каже, че Велико Търново се задъхва от автомобили и застроени бетонни площи.