/ iStock/Getty Images
Временно е затруднено движението по главен път София - Варна в района на село Шереметя, заради катастрофа, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР - Велико Търново Мариана Христова, предаде Агенция "Фокус".

Аварирал ТИР ограничава движението на АМ "Тракия"

По първоначална информация в участъка между Велико Търново и село Шереметя са се ударили два леки автомобила. Пострадали са водачът на единия автомобил и пътничка в другото превозно средство. Двамата са откарани в Спешна помощ - Велико Търново, като състоянието им тепърва ще се изяснява.

Екипи на Пътна полиция регулират движението в района на катастрофата, като преминаването на автомобилите се осъществява в едната лента.

Катастрофа затрудни движението по пътя Плевен-Русе

Товарните автомобили над 12 тона се отклоняват по обходен маршрут през Лясковец - Г. Оряховица - Първомайци - Самоводене и Велико Търново, заради катастрофа на пътя София - Варна, в участъка между Велико Търново и село Шереметя.

Преминаването на останалите автомобили в района на катастрофата се осъществява в едната лента. Откараният в Спешна помощ мъж е освободен, изяснява се състоянието на пътничката от другия автомобил.
Агенция "Фокус"