Гледаме етърци за 5 лева в А група
Гледаме етърци за 5 лева в А група / Дарик нюз, архив

Пет лева ще струва билетът за домакински мач на "Етър- 24" в "А" група, съобщиха от ръководството на клуба. За феновете ще има и абонаментни карти, по чийто дизайн вече се работи и целта е да бъдат пуснати в продажба още в началото на следващия месец. Цената на годишната абонаментна карта за сектор "А" ще бъде 60 лева. Така привърженик закупил си карта ще спести 15 лв. през сезон 2012/2013 г. От клуба смятат да стимулират феновете си допълнително, като всеки притежател на абонаментна карти за миналата година ще получи шалче.

Ръководството на "Етър- 24" ще пусне и вип- карти за ложите. Безплатни екземпляри ще има за фирмите- рекламодатели. Специални карти ще получат и журналистите, с които ще могат да влизат на мачовете.

Междувременно старши треньорът Цанко Цветанов обяви, че привлича и десетина от юношите на клуба, които ще тренират с мъжкия отбор за предстоящия сезон.

"Ще разчитаме на не повече от 18 професионални футболисти, другите ще са млади момчета от школата на клуба. Аз съм свикнал да работя по този начин и смятам, че дава резултат", коментира Цанко Цветанов. Според него в българския футбол се обръща малко внимание на собствените кадри и за това не е далеч времето, когато някой отбор ще излезе на терена само с чужденци.

На 27 юни от 17 часа на стадион "Ивайло" с мъжете подготовка започват Благовест Ангелов, Бисер Стоянов, Светослав Йорданов и Борислав Гецов от старшата възраст, както и  Цветомир Додуров, Христо Стоев, Михаел Павлов, Димитър Цонев, Радослав Георгиев и Димитър Францов от младшата. Целта на наставника е те да тренират с мъжкия отбор, за да свикнат с големия футбол, а и да бъдат под постоянното наблюдение на треньорския щаб.