Етърци пречупиха Янтра с 1:0, днес представят отбора на Ивайло
Етърци пречупиха Янтра с 1:0, днес представят отбора на Ивайло / netinfo

Домакинските мачове на "Етър-24" от пролетния полусезон на Западната "Б" група ще бъдат предавани директно по Интернет, съобщиха от пресслужбата на клуба. В момента тече подготовка и е възможно дебютният коментар на живо да се осъществи още днес по време на контролната среща със "Спарта". Двубоят е от 14, 30 часа на стадион "Ивайло". Половин час по- рано ще започне официалното представяне на двата отбора. Химните на "Етър- 24" и "Спарта" ще прозвучат по радиоуредбата на стадиона, след което футболистите ще излязат на терена.

С картотеки за великотърновци вече се сдобиха шестима нови  играчи, които прокуристът на клуба Стефан Атанасов картотекира в сряда в БФС.

Сигурни са Мирослав Миндев, Владимир Зафиров, Цветомир Валериев, Ивелин Янев, Стамен Ангелов и Павел Алексиев. Следващата седмица трябва да бъде картотекиран и Симеон Баев.

Вратарят Радослав Рашков си е собственост на „Етър- 24",  независимо че през последната година и половина бе под наем в „Светкавица" (Търговище). Все още не е ясно кога ще се реши документалната сага около деветото попълнение Куаме Фидел, за чиито права „Етър- 24" се разбра с досегашния му клуб „Ком- Миньор" (Берковица).

На този етап селекцията се смята за финализирана, но не е изключено да има и шести освободен футболист, след Антонов, Генчев, Аврионов, Христов и Кушев, тъй като групата трябва да бъде редуцирана до 24 футболисти. В събота за първи път великотърновската публика ще види официално и попълненията на Спарта"- Тодор Шиков, Ричард Одороо, Ивайло Михайлов и Станислав Станиславов.

Вчера етърци играха контрола с "Янтра" /Габрово/, която спечелиха с 1:0, с гол на Мариян Генов от пряк свободен удар в 30- ата минута.