Етър ВТ приключва полусезона в Плевен
Етър ВТ приключва полусезона в Плевен / Дарик нюз, архив

“Етър В. Търново” приключва есенния дял от първенството на Северозападната “В” група с гостуване в Плевен на местния “Спартак”.

Мачът е днес от 14:00 ч., съдия е Павел Мичев от Габрово. Домакините също са сред челните пет отбора в групата.

“Спартак” са млад отбор като нас, и там ще отидем за победа, дай Боже да стане. Има още един мач и полусезонът свършва, но започваме да се готвим за следващия. Пет дена след мача в Плевен започваме подготовка. Искам отбора в още по-добро състояние – техническо, тактическо, функционално, и смятам, че до края на първенството можем да качим и още едно стъпало нагоре. Самата ни игра ще покаже дали заслужаваме да бъдем още по-нагоре. Вярно е, че много време е необходимо за големите неща, дано обществеността прояви търпение. Аз го имам. Но повтарям, пътят ни е правилен”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов преди гостуването.

Той няма да разчита на капитана Росен Ванков, който изтърпява наказание от три срещи.

Ръководството отпусна три безплатни автобуса и всички желаещи великотърновци ще могат да подкрепят отбора. Тръгването е в 11:30 ч. от стадион “Ивайло”.

Преди заминаването от Фен клуб “Етър” ще продължат набирането на средства в инициативата “90 години “Етър”. Пред стадиона ще се продават виолетови фланелки, ключодържатели и други фен артикули, като средствата ще отиват за честването на юбилея през април следващата година.