“Етър Рейсинг Тим” стана отборен победител в рали “Вида”
“Етър Рейсинг Тим” стана отборен победител в рали “Вида” / netinfo

Димитър Илиев и Янаки Янакиев с Митсубиши Лансер Eво 9 за втора поредна година спечелиха рали “Вида”. Втори на 33,7 сек. остана
тандемът Петър Гьошев- Слав Ландов с Митсубиши Лансер Eво 8.
Трети в индивидуалното класиране са Ясен Попов и Никола Попов с Митсубиши Лансер Eво 9.
Отборен победител в ралито е великотърновският “Етър Рейсинг Тим”. С най- голям принос за отборната купа са Красимир Кандиларов и Стефан Казаков с Пежо 306, които бяха най- бързи в своя клас “А- 7” и са трети в група “А”. Огнян Герджиков и Николай Китанов с Пежо 206 RC финишираха трети в “N- 3”, където победител е еленският пилот Иван Ганчев с Рено Клио.
Катастрофа извади от играта Петко Петков и Валентин Бонев, които караха под наем втората кола на Димитър Илиев- Митсубиши Лансер Eво 7. Двамата се движеха девети в генералното подреждане и пети в “N- 4”, преди инцидента който е втори за тях на това рали. Четвъртата кола на “Етър Рейсинг Тим”, в която бе Тодор Тодоров не стартира заради проблем със скоростната кутия.
Екипажът на “Автоекспрес” /Г. Оряховица/ Емил Денев и Богомил Ненов не завърши рали “Вида”, тъй като през втория ден автомобилът им Ситроен Саксо имаше технически проблеми.