Етър-24 завърши наравно с чехи в мач с три дузпи
Етър-24 завърши наравно с чехи в мач с три дузпи / Дарик нюз, архив

В мач с три дузпи „Етър-1924" пропусна да бие чешкия „Прибрам", след като водеше с 2:1 до 90-ата минута на поредната контрола в Анталия. Мачът се игра днес от 15.00 ч., а съперникът на "виолетовите" „Прибрам" е на 16-ото последно място в чешката Гамбриниус лига.

Първият гол за етърци отбеляза от дузпа Любомир Любенов. Левият полузащитник от две седмици се готви с отбора. Той е на 32 години, бивш футболист на „Левски", „Литекс", „Марек" и „Черноморец", а за последно е бил в полския „Олимпия" (Елбаг).

"След центриране от корнер новото попълнение Лоран Кастелана бе ударен с лакет в пеналта и реферът отсъди дузпа, която Любенов реализира. Малко след нашия гол бе отсъдена смешна дузпа  за „Прибрам". Наш играч изчисти от голлинията, а асистент- съдията вдигна флага и сигнализира за нарушение. Отново ние поведохме с 2:1 от единайсетметров наказателен удар, отсъден за събаряне на нападател при центриране от фаул. Този път Дормушали Саидходжа бе точен от бялата точка. През първата част превесът ни бе пълен, но след почивката старши треньорът Сердар Даят пусна резервите и дошлите на проби играчи, като в края на мача „Прибрам" натисна и също имаше своите шансове. В 90-ата минута чехите успяха да изравнят, а веднага след това реферът свири края на мача", разказа по телефона Радин Хаджиев- член на управата на "Етър-24".