Етър-24 взима нападател, искан от Ботев /Враца/
Етър-24 взима нападател, искан от Ботев /Враца/ / Дарик нюз

Спряганият като попълнение на „Ботев" /Враца/ нападател Симеон Баев вече е във В. Търново и ще подпише с „Етър- 24". 23- годишният футболист игра през последните два сезона и половина за „Ботев" /Криводол/. През есента той вкара три гола за криводолци, един от които на стадион „Ивайло", при равенството 2:2.

Баев е юноша на „Литекс" и се отличава с бързина. Според нашите бранители е най- бързия нападател в групата, съобщи изпълнителния директор на великотърновския клуб Димитър Манолов. Той вече е уговорил условията по контракта с футболиста, на когото предстои да разтрогне договора си с „Ботев" /Криводол/ по взаимно съгласие.

Още един интересен състезател акостира на „Ивайло" в началото на тази седмица. Става дума за бившият халф на столичния „Локомотив" Христо Марков. Освен за столичните „железничари" полузащитникът е ритал и за „Видима- Раковски" в „А" и „Б" група. В края на миналата година 25- годишният Марков се раздели с „Несебър", където преди време бе привлечен от тандема Георги Василев- Андрей Желязков.