Етър-24 свиква родителска среща
Етър-24 свиква родителска среща / Дарик нюз, архив

За първи път в историята си Детско- юношеската школа на „Етър-24" организира обща родителска среща. Директорът и Калоян Чакъров кани близките на момчетата от всички възрастови групи във вторник от 18.00 ч. на централната трибуна на стадион „Ивайло". На срещата той ще анализира представянето на отборите в отминалото първенство и ще отговаря на въпроси свързани с настоящето и бъдещето на школата.

„Разбира се ще изслушам и всички препоръки и забележки на родителите. Надявам се на тяхното присъствие, защото е много важна обратната връзка. Ще говорим за хранителния и питеен режим, който трябва да спазват децата, защото от тях самите разбирам, че не знаят какви храни и напитки да избягват", коментира Калоян Чакъров.

На родителската среща ще присъства и директорката на СОУ „Г.С. Раковски"- Снежина Михова. Тя ще говори за предстоящия прием във възстановеното спортно училище. Интересът към него е голям, подчерта Калоян Чакъров. Запитвания има от градове като Варна, Бургас и Сливен, интересували са се и родители на българче живяло до сега в чужбина, което се прибира във В. Търново. Изпитите за четирите възрасти по направление-футбол са насрочени за 23 и 24 юни.