Етър-24 подписа с двама юноши на Сент Етиен
Етър-24 подписа с двама юноши на Сент Етиен / Дарик нюз, архив

Договори за по 2, 5 години подписа "Етър- 24" с двама юноши на "Сент Етиен", съобщиха от ръководството на великотърновския клуб.

На "Ивайло" вече официално е френският футболист от марокански произход Юсеф Идриси. Той е роден на 10 ноември 1988 г. в Авиньон и играе като офанзивен халф.  През януари тази година  Идриси бе привлечен в столичния „Локомотив", където игра през пролетния полусезон и се запомни с победния си гол в Каварна срещу „Калиакра", който на практика осигури участието на „железничарите" в Лига Европа.

През лятото Идриси напусна клуба, но едва сега от „Етър- 24" успяха да се сдобият с необходимите документи от бившия му клуб, за да го картотекират в БФС.

Освен него сигурно попълнение за "виолетовите" и дефанзивният халф Уилфред Н'Теде, който вече от месец се готви с тима. Високият 184 см полузащитник е на 21 години и през последния сезон е бил в третодивизионния белгийски „Блайд". За него старши треньорът Георги Тодоров заяви, че ще го ползва като централен защитник.

Шефовете на „Етър- 24" информираха още, че заради големия интерес билети за съботния мач с „Левски" вече се продават и в офиса на клуба на стадион "Ивайло" от 9:00 до 19:00 часа.

Междувременно от Съдийската комисия на БФС обявиха, че най-утвърденият български рефер Антон Генов ще ръководи осминафинала от турнира за купата на България със "сините". Негови асистенти ще бъдат Николай Петров и Иво Колев.

Двубоят ще бъде и бенефис на Антон Генов, който навърши 45 години.

Вече е уточнен и часът на срещата. Заради прякото телевизионно предаване по канал ТВ+ отборите на „Етър- 24" и „Левски" ще излязат на терена в събота от 12:30 часа.