Договори с девет футболисти подписва Етър-1924
Договори с девет футболисти подписва Етър-1924 / Дарик нюз, архив

С девет нови футболисти подписва договори на този етап „Етър-1924", съобщи от лагера в Анталия един от шефовете в клуба Радин Хаджиев. По телефона той назова петима от тях. Това са централният защитник  Стюарт ван Дотен, който е роден на 24 декември 1989 г. в Ротердам и идва от „Дордрехт", 33-годишният нападател Кай Рисхолт от „Брине" /Норвегия/ и холандецът от турски произход- Али Айдоган от „Кайзериспор".

Сред оповестените има и двама шведи. Единят се казва Сони Карлсон. Любопитна е историята на другия- българският изселник Мехмет Мехмет. Той е роден на 23 декември 1985 г. в България, висок е 176 см и тежи 72 кг. При „виолетовите" е привлечен от първодивизионния ИФ „Силвиа Норкьопинг", който е на седмо място.

Третата си контрола от подготовката в Белек ще изиграе утре „Етър-24" в Белек. В 15.00 ч. отборът среща македонския ФК „Тетекс" (Тетово), който е във Висшата лига на страната си и също като етърци е на последно място. Според Радин Хаджиев мачът с „Уйпещ" е пропаднал заради организационни проблеми на унгарците.