Искам да благодаря на всички великотърновци, които действително с техния глас показаха, че трябва да има трети мандат и трябва да управляваме отново”. Това заяви минути след оповестяването на първите резултати от exit poll изследванията кандидатът за кмет на Велико Търново Даниел Панов.

Към момента резултатите от exit poll изследванията показват, че във Велико Търново Даниел Панов от ГЕРБ събира 57,3% подкрепа, а Весела Лечева от БСП - 26,5%. Така и във Велико Търново няма да има балотаж.

„Това, което стана ясно от всички проведени срещи в различните населени места е, че през следващия мандат това, от което трябва да започнем са кварталите и населените места. Вече сме започнали с нови детски градини, нови 275 места ще имаме от следващата година", каза още той.

„Най-важното, което искам да кажа е, че тази кампания за мен лично не беше кампания на опита и на реалните резултати, които искаха да покажат и колегите. Това, което исках да покажа и показах е, че ние можем и имаме планирани неща, които трябва да се случат през следващите 4 години", допълни Панов.