Частите за превозното средство са взети от стар соц камион и разполага с ръчна спирачна система, като той е сглобил колата само за 5 дни
Баш майстор изобрети уникална кола във Великотърновско, която може да се кара без книжка. Мъжът създал превозното средство, което прилича на тракторче, след като е хванат зад волана пиян.

Специалистът по двигатели с вътрешно горене
доброволно е влезнл за месец в психиатрия, за да докаже на себе си, че никога повече няма да посегне към чашката.

Възможно ли е тол камерите да те „харесват“ и да „не те харесват“ (ВИДЕО)

Христо Узунов е от село Мерданя. Животът му нанесъл тежко кроше…в неочакван момент и по неочаквана причина. Мъжът извървял пътя от грешката до покаянието, за да докаже и покаже, че приема наказанието си и иска да попречи и на други да повторят грешката му.

"Преди около година злоупотребих с алкохол. Психически не издържах, напих се с бира и мента, което не ме оправдава. Промилите бяха много. Тръгнах на работа с автомобила си и си признавам грешката. Органите на реда ме санкционираха. Минах през дело по бързата процедура и ме осъдиха на 3 години условно с 1 година изпитателен срок", разказва той.

Узунов споделя, че наказанието е малко. "Това ми е първо нарушение в живота. Справедливо ми е наказанието. Нося си последствията. Колата съм я продал, за да мога да си платя разходите по делото и се надявам около края на май да ми бъде върната шофьорската книжка", обясни той.

Частите за превозното средство са взети от вторични суровини, от стар соц камион и разполага с ръчна спирачна система. Мъжът е сглобил колата само за 5 дни. Узунов апелира никой да не посяга към чашката и да сяда зад волана, защото човешкият живот е незаменим.
nova.bg