Да помогнем на пострадалите в Бяла
Да помогнем на пострадалите в Бяла / netinfo

СТАРТИРА ИНИЦИАТИВАТА “ПРОЕКТ ЧЕРВЕНО”. ДАРИК РАДИО, M-TEL, GLOBUL и VIVATEL ВЕЧЕ СЪБИРАТ СРЕДСТВА ЗА СЕМЕЙСТВАТА НА ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ КАТАСТРОФАТА КРАЙ ГРАД БЯЛА.

Всички средства, постъпили след изпращането на SMS на номер 1355 – за абонати на M-TEL и VIVATEL, и номер 3733 – за абонати на GLOBUL, ще бъдат предоставени на семействата на пострадалите от тежката катастрофа в град Бяла. Цената на съобщението е 1 лев.

„Проект Червено” е цялостен програмен проект на Дарик Радио, който ще обедини всички предаванията на радиото. В серия репортажи от мястото на трагедията, специални предавания, новинарски емисии и участия на водещите на Дарик Радио, „Проект Червено” ще се опита да обедини всички, които имат желание да помогнат.

Инициативата „Проект Червено” стартира по идея на Дарик Радио и М-ТЕL. Към инициативата се присъединиха и другите мобилни оператори - GLOBUL и VIVATEL. Целта на „Проект Червено” е да събере и предостави средства за семействата на пострадалите. Това ще се извърши под контрола на организаторите и кметството на град Бяла. Дарик Радио и информационният сайт DarikNews.bg ще ви информират за размера на постъпленията и тяхното разпределение.