Цанко Цветанов: Начинът, по който ме уволниха, ме принуждава да си търся правата в съда
Цанко Цветанов: Начинът, по който ме уволниха, ме принуждава да си търся правата в съда / etar1924.com
Цанко Цветанов: Начинът по който ме уволниха ме принуждава да си търся правата в съда
57628
Цанко Цветанов: Начинът по който ме уволниха ме принуждава да си търся правата в съда
  • Цанко Цветанов: Начинът по който ме уволниха ме принуждава да си търся правата в съда

Първото си интервю след уволнението от "Етър- 24" досегашният старши треньор на тима Цанко Цветанов даде за Дарик радио още вчера. В него бронзовият медалист от САЩ- 94 бе категоричен, че на този етап връщане назад няма, а начинът, по който е отстранен, ще го принуди да съди клуба.

"Съжалявам, че се разделяме с любимия ми отбор по този начин и че съм принуден да си търся правата в съда. Решението е окончателно и на този етап нямам бъдеще в "Етър". Някой ден може и да се завърна тук, все пак съм треньор, а това е любимият ми отбор. Убеден съм, че "Етър" ще остане в "А" група и пожелах на играчите да бият още в събота, поне заради мен", заяви Цанко Цветанов.

По думите му никога не е очаквал да си тръгне от клуба по този начин. Според него нормалният начин е бил да седнат и да се разберат, щом не могат да работят повече заедно. Досегашните разговори винаги са завършвали със споразумение. Настоящото дисциплинарно уволнение обаче не му оставя друг изход, освен да се обърне към Темида.

„Благодаря на хората, които ме подкрепяха. Благодаря на феновете. Два пъти направих компромис със себе си, но вече е невъзможно", каза още Цанко Цветанов.

Чуйте повече в звуковия файл.