България на гражданите  с местни структури до края на ноември
България на гражданите с местни структури до края на ноември / Дарик нюз, архив
"България на гражданите" с местни структури до края на ноември
58418
"България на гражданите" с местни структури до края на ноември
  • "България на гражданите" с местни структури до края на ноември

Област Велико Търново е една от областите, в които „България на гражданите" ще хвърли големи усилия. Тук живеят много млади и интелигентни хора, които искат да променят България, коментира Петър Николов. Заместник- председателят на партията бе в региона в края на миналата седмица, тъй като отговаря за него в националното ръководство. По думите му областната организация на „България на гражданите" стои много добре.

На този етап е ясно общинското ръководство на партията само във В. Търново, а за останалите общини хората ще бъдат оповестени до края на ноември. „Предложенията вече са внесени в Националния съвет на партията и се чака одобрение. На този етап не разкриваме имена, защото кандитатите се преценяват обстойно", заяви Петър Николов. Според него В. Търново е емблема на България и за това трябва да има държавна политика по отношение на града.

„Парите, които се изсипаха в София, за да се направи един спорен проект като Ларгото, ако бяха насочени тук, можеха да изстрелят града в друга орбита като туристически център. Няма национално мислене. Градът е оставен на усилията на Общината и на отделни хора, а той е национална забележителност. Това е градът, който може да представлява България пред света, защото съчетава Средновековие, Възраждане, Модерна епоха. Той трябва да стане витрина на България и да се положат на превителствено ниво усилия за това", каза още Петър Николов.

Чуйте повече от него в звуковия файл.