Амфибия пусна ново поп парче
Амфибия пусна ново поп парче / снимка: Петър Крусев
"Амфибия" пусна нов поп хит
64035
"Амфибия" пусна нов поп хит
  • "Амфибия" пусна нов поп хит

Чисто нов летен хит пусна на музикалния пазар горнооряховката Цветомира Крусева, по-известна като Мери от дует "Амфибия". Песента е направена в два варианта - на български и английски език, и се казва "Аз летя" или "I believe". Парчето е много динамично с дискотечно звучене, едновременно разтоварва и зарежда с лятна положителна енергия. В заснемането на видеото участва и сестрата на Мери - Катя, с която преди десетина години създадоха дуета.

В момента Катя отглежда своето малко детенце, затова на музикалната сцена засега се изявява само Мери. Миналата година тя пусна още един сингъл „Ти беше" и неговата английска версия - "Angel of life". Парчето дори се изкачи на 44-то място в световна музикална класация в интернет BEAT 100, като стартира от 240 позиция. В момента новата песен на "Амфибия" "I believe" отново се състезава в престижния чарт.  

Любовта към музиката е енергията, която движи Цветомира Крусева. Затова след близо 10-годишно прекъсване, младата изпълнителка решава да опита отново на музикалната сцена у нас и въпреки трудностите, не изневерява на поп стила.

Почитателите на съвременната българска музика със сигурност помнят дует „Амфибия", създаден през 2000 г. Тогава двете момичета от Горна Оряховица нашумяха с хитовете „Твоят пръв урок" и „Само ти", издадени от музикалната компания Старс рекърдс. След това двете близначки заминават в чужбина, където също се занимават с музика. Работили са в Швейцария и в Италия, но в крайна сметка решават да се върнат у дома.

Сега Мери работи с талантливия музикант и композитор Камен Конов от Ловеч, известен също като Kris Master. Той е автор на музиката и аранжимента на новите песни на "Амфибия". Клиповете са направени от Карт Студио, а за записите е помогнал великотърновецът Добрин Пелтеков. В момента творческият екип подготвя още един нов проект, разказа Мери.

Чуйте цялото интервю с нея в звуковия файл.