11 кандидати за народни представители в листата на ВМРО
11 кандидати за народни представители в листата на ВМРО / DarikNews.bg

Областният лидер на ВМРО Милен Михов ще води листата на партията във Великотърновски избирателен район. Втори е председателят на общинската организация в Г. Оряховица Кирил Кирилов. Бившият зам.-кмет на община В. Търново Йордан Грозданов е трети.

След тях се нареждат Ирина Еневска-Кръстева, учител в Езикова гимназия, Тодор Кутрев - председател на ВМРО в Павликени, Евгени Коев - учител по география и председател на Туристическо дружество "Академика". Седма е Вероника Иванова, учителка по история от Ореш. Осмото място заема председателят на ВМРО в Елена Йордан Минчев, който също е учител. Девети е общинският председател във В. Търново Николай Цонев.

Най-младият участник в листата заема десетото място - 25-годишният Александър Панайотов, възпитаник на ВТУ, специалност Право. На последното 11-то място е Борис Вангелов, областен координатор за Великотърновска, Габровска и Търговищка области. Той ще води листата на ВМРО в Габрово.

Воеводите публично обявиха имотното си състояние и призоваха всички участници в изборите да направят такава обществена декларация, за да има прозрачност и откритост в парламентарната битка.