X factor идва в Grand mall на Св. Валентин
X factor идва в Grand mall на Св. Валентин / netinfo

Разтърсващ купон подарява на варненци за Св. Валентин най-големият търговски център в морския град – финалистите на X factor идват в Grand Mall за празника на любовта. Огромни са очакванията от срещата с Невена Пейкова, Михаела Маринова и Славин Славчев. Феновете още преживяват горещите емоции от оспорвания полуфинал с директната елиминация на 2.02., когато станаха известни тримата най-добри. Добра новина за всички запалени по отпадналите тогава Иво и Пламен Добреви, е че бойс дуото също ще излезе на сцената във Варна, заедно с Мирян Костадинов и Георги Бенчев.

Класа на шоуто ще дадат специалните гости от дует Авеню – едни от най-интелигентно звучащите гласове в българската поп музика. Двайсет години след излизането на дебютния им албум "Въпроси" Боби и Заки от дует "Авеню" се завърнаха преди броени дни на музикалната сцена точно с Х Фактор. Там те представиха новата си песен "Безвремие", която ще чуем и във Варна, със сигурност ще прозвучи и вариант на  техния хит "Бягство". Новото поколение фенове цени Велизар Соколов - Заки и заради вдъхновяващото му менторство в музикалния реалити формат, което насърчи изявите на Иво и Пламен.

Очакваме Денят Х, песента, създадена с помощта на феновете, да даде старта на празника, а след това новооткритите таланти ще блеснат с изпълнения на световните и родни хитове, които разкриха техния потенциал на сцената на X factor.

Новите звезди, които израстнаха като музиканти буквално през очите на телевизионната публика на Нова тв, сега ще се борят за сърцата на варненските фенове в първата си жива среща с тях.

Празничното гостуване на X factor е част от многобройните събития, с които най-големият търговски център във Варна Grand Mall отбелязва петата годишнина от създаването си. Началото на празничното шоу в морския град е в 18 ч. на 14.02. Повече за концерта на X Factor в Grand Mall ще откриете във Фейсбук страницата на събитието.