Всички магазини от веригата Пикадили работят нормално
Всички магазини от веригата Пикадили работят нормално / снимка БГНЕС
Всички магазини от веригата "Пикадили" работят нормално, съобщават от пресслужбата на фирмата. Обектът в кв. Младост във Варна е отворен вчера на обед, а във Владиславово – вчера в 16 часа. Реализираните обороти през последните два дни са в рамките на обичайното.

Ръководството на "Пикадили" изказва благодарност към органите на реда за бързата реакция при регистриране на взривовете. Изразява също така надежда, че полицията работи интензивно по събирането на всички доказателства и разясняването на обстоятелствата около криминалните прояви. От "Пикадили" оказват пълно съдействие на органите на реда.

Припомняме, два последователни взрива в 4,16 и 4,24 часа вчера бяха регистрирани в търговски обекти – част от веригата “Пикадили”, съответно в жк “Младост” и жк “Вл. Варненчик”.

На място полицейски екипи установиха, че са избухнали самоделни взривни устройства, които са строшили витринните стъкла над входа на единия магазин и на изхода на другия, над които са поставени. При взривовете нямаше ранени и пострадали хора.