Веселин Маринов ще пее на празника на Аксаково
Веселин Маринов ще пее на празника на Аксаково / КК Албена-пресцентър

Концерт на Весели Маринов е подготвила Община Аксаково по случай празника на града, който ще бъде отбелязан днес. Музикалната проява ще стартира в 20.30 часа в центъра на Аксаково.

Част от празнична програмата са и представянето на ТС „Аксаково" от 19.30 часа, на духовия оркестър на Военноморските сили-Варна от 20 часа и оркестър „Здравец" от 22 часа. След концерта на Веселин Маринов заря ще озари небето.

На богата програма жителите и гостите на града ще могат да се радват през целия ден. В 9.30 часа ще бъде отслужен молебен за здраве и благоденствие в храм „Св. Успение Богородично".

Куклен спектакъл „Отворено писмо", който ще бъде представен на детска площадка в центъра в 10 часа, ще зарадва най-малките. За 11 часа е предвидена тържествена сесия в залата в Общински детски комплекс.

В празничния ден няма да липсват и спортни и зрелищни събития. В 12 часа в центъра на града клуб „Аксаково екстрийм" ще представи дрифт шоу. По-късно ще се играе детска футболна среща между отборите ФК „Аксаково" и ФК „Спартак-Варна". Началният час на мача е 18.