Вчера падаха дървета и ламарини, снощи - спокойно
Вчера падаха дървета и ламарини, снощи - спокойно / netinfo

Паднали дървета в цялата област бяха остранени от екипи на Гражданска защита Варна. Рухналите стволове са били остранени от района на Военноморския музей, от пътя Варна - Бургас в района на с. Горица, в района на местността „Боровец", между кв. „Аспарухово " и с. „Звездица" и в района на военно поделение „Чайка" по пътя Варна - Белослав. Пострадали и в петте случая няма няма.

Около обяд вчера е бил получен сигнал за спукано голямо стъкло на магазин на пешеходната зона на бул. „Сливница". От Гражданска защита са обезопасили района. По същото време на спасителната служба се наложи да обезопасява изпаднали от лекотоварен автомобил ламарини в района на магазин „Филбо". Пострадали няма.

Към 17:37 часа е бил получен сигнал за паднал човек в улична шахта. Спасителната група е установила, че падналият е излязъл сам от шахтата с леки наранявания. Екип на Спешна медицинска помощ е оказал помощ.

През изминалата нощ няма подадени сигнали за бедстващи хора или закъсали автомобили, съобщи за Дарик шефът на областната Гражданска защита инж. Владимир Иванов.