Варненци оцениха работата по проекта за интегриран градски транспорт
Варненци оцениха работата по проекта за интегриран градски транспорт / ПП ГЕРБ

Опашка от хора се изви пред мобилната приемна на ГЕРБ във варненския район „Младост”. Младежи от партийната структура организираха информационна кампания, за да представят пред гражданите евроотбора на ГЕРБ за изборите на 25 май и визията му за България и Европа. Мнозина изказаха категоричната си подкрепа за партията и нейната листа от кандидати под №18 в интегралната бюлетина.

По-късно общинският съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент Станислав Иванов се срещна с представители на организацията на хората със слухови увреждания във Варна, които също проявиха интерес да се запознаят с кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ и техните приоритети. Гражданите дадоха висока оценка на работата на община Варна по проекта за интегриран градски транспорт. Новите 70 автобуса, които вече обслужват градския транспорт на морската столица, са достъпни за хората с увреждания. Варненци очакват скоро да бъдат доставени и новите 30 тролея. В рамките на проекта скоро ще започне и изграждането на бърза буслента от „Владиславово” до „Почивка”, припомни Станислав Иванов.

„С въвеждането на европейските стандарти у нас, средата на живот става достъпна за хората с увреждания, а европроектите позволят да се инвестира в инфраструктура, транспорт, образование, здравеопазване, чиста околна среда с безвъзмездна финансова помощ от ЕС. Европрограмите са и възможност за осигуряването на нови работни места”, категоричен бе общинският съветник от ГЕРБ.