Варчев: „Отиваме в Самоков да се борим, пък каквото стане”
Варчев: „Отиваме в Самоков да се борим, пък каквото стане” / снимка: Gong.bg

„Рилски спортист успя да се класира за финала на Балканската лига, докато ние в същия момент загубихме в Ботевград от Балкан. Имаме доста контузени и болни състезатели, но ще отидем да се борим, пък каквото стане. Срещата с Рилски спортист е важна за класиране, но подхождаме по различен начин двата отбора към този мач. Мисля, че ще бъде много трудно да се преборим да влезем в четворката в редовния сезон. По-вероятно е да не успеем", коментира преди гостуването в Самоков зам. Председателят на Черно море порт Варна Симеон Варчев.

„Имаме уверение, че ще подпишем договора", обясни Варчев, запитан за договора с пристанище „Варна" за следващия сезон. На въпроса дали Черно море порт Варна ще картотекира нови състезатели между редовния сезон и плейофите в НБЛ Варчев каза, че отборът ще бъде на плейофите с тези играчи, с които разполага в момента.

Черно море порт Варна има две тренировки днес. Утре сутринта в 7 часа тимът ще пътува за Самоков, където е предвидено едно занимание вечерта. Срещата между Рилски спортист и Черно море порт Варна е в събота от 18 часа.