В Спартак обезверени, нямат яснота около пътуването за мача за купата
В Спартак обезверени, нямат яснота около пътуването за мача за купата / spartak1918.com
В "Спартак" обезверени, нямат яснота около пътуването за мача за купата
66554
В "Спартак" обезверени, нямат яснота около пътуването за мача за купата
  • В "Спартак" обезверени, нямат яснота около пътуването за мача за купата

Футболистите на Спартак Вн са тотално обезверени от финансовият колапс в който е изпаднал отборът, разкри в интервю за Дарик радио старши треньорът на тима Георги Иванов-Геша.

„Футболистите са обезверени. Живеем ден за ден. Чакаме някой да дойде и да каже нещо. Храним се само със слухове. Кметът беше обещал да дойде на мача с Монтана, не дойде. Това като, че ли тотално обезоръжи играчите", каза Геша, като разкри, че все още не изпълнен поетият ангажимент за плащането на наема на трима от играчите, които може би вече са изгонени от жилищата си.

„В момента не мислим за футбол. Всичко върви на самотек. В сряда имаме мач за купата с Литекс, а нищо не е ясно относно пътуването и организацията по придвижването ни за мача в Ловеч. Как ще стане пътуването, кога... никой не знае. Много е тежко при нас положението. Не можем да се наречем професионален клуб. Тези млади момчета имат желание де са развиват, но за жалост отрано им отрязаха крилете".

Междувременно футболистът на Спартак Ивайло Русев, на когото бе направена операция, след като вчера бе приет в болницата със спукан бял дроб, вече се чувства по-добре. Това разкри в интервю за Дарик помощник-треньорът Стефан Дончев.

„Днес на обяд минахме да видим Ивайло Русев. По-добре е вече. Направена му е интервенция, сложен му е дренаж. Една седмица ще е под лекарско наблюдение и чакаме да се оправи", каза още Дончев.

Цялото интервю с двамата треньори на "соколите" ще откриете в аудио зоната.