Трима уличени в отвличане, изнасилване и грабеж
Трима уличени в отвличане, изнасилване и грабеж / netinfo
23-годишна жена от Пазарджик, жителка на Варна, е била отвлечена на 23 май в района на местността «Харамията» край Приселци от двама неизвестни. Това съобщиха от варненската полиция.

Пострадалата подала сигнал за инцидента в събота около 22 ч. в дежурната оперативна част на Четвърто РПУ. Похитителите натикали насила жертвата си в кола, чиято марка и номер тя не видяла. След това я закарали на неизвестно място, където била многократно изнасилвана. След като насилниците й отнели 50 лв. и мобилния телефон, я откарали и изоставили на гарата в Синдел.

След проведени полицейски мероприятия е установено, че автомобилът, с който жената е отвлечена е «ВАЗ 2102». Установени са собствениците му, които посочили лицето, на което наскоро продали колата – 36 годишен мъж от Гроздьово, безработен, криминално проявен, осъждан за отвличане и изнасилване. Той посочил съучастниците си – Дж. Н. на 24 г. от Гроздьово, безработен, с чисто криминално минало, и 30-годишният осъждан вече Ил. Ем. от същото село.

При извършения оглед на местопроизшествието са открити категорични доказателства за това, че жената е била на този адрес.

Събраните доказателства са докладвани на прокурор.