Три дни салса с Памбос и Алфредо
Три дни салса с Памбос и Алфредо / netinfo

От днес до неделя във Варна ще се проведе ново и уникално по рода си събитие - Summer Salsa Fest. Фестивалът е фокусиран върху салсата, карибските танци и латино ритмите и е една прекрасна възможност да се усети вкуса на салсата през най-разгорещяващия страстите сезон - лятото.

Всички желаещи ще могат да се насладят на шоу програми, партита, плажна фиеста, уроци за всички нива и анимации, които ще се проведат на открито. Специални гости ще бъдат най-големите звезди в света - 5-кратните световни шампиони Адриан Родригес и Анита Сантос Рубин, кубинските звезди Афредо Торес, Мигел Родригес и Раул Торес, а също Памбос и всички големи български салса школи.

Фестивалът ще бъде открит тази вечер от 19 часа с безплатни уроци по латино танци - регетон, салса и други от звездата Алфредо Торрес на входа на Морската градина. Повечето уроци в тридневната програма обаче ще се заплащат. Дневните билети са по 40 и 50 лева, а вечерните - от 15 лева до 25 лева. Пълният достъп до всички събития на фестивала става срещу 100 лева.

Шоупрограми и партита в Summer Salsa Fest ще има в петък, събота и неделя, а плажни занимания - в събота.