The Temptations с още 2% нагоре
The Temptations с още 2% нагоре / netinfo

Нови резултати към 16.30 часа от гласуването за юнската музикална класация на Varnautre.bg. За хит на месеца продължава да води "Cloud 9" на The Temptations, който е качил 2 пункта до 36%. Втори отново е хитът на Преслава "Пет промила любов" с половин процент отгоре и общо 29.5% сега. Хитът на Бийтълс "Figure Of Eight", в изпълнение на Пол Маккартни, разби равенството с „Четири секунди" на Анелия и сега е трети с 14.7% пред 14.2 за фолкдивата.

Дъждовен и облачен Джулай се очертава тази нощ. Плажовете ще останат пусти и май ще си слушаме Юрая Хийп на ухо у дома. А там, у дома, кой July Morning, кой нещо друго ще слуша в чест на най-роматичната нощ в годината.

Няколко предложения от различни жанрове подготви днес екипът на VarnaUtre.bg. Докато се ядосвате, че времето не става за плаж, можете да гласувате за това какво ви се слуша днес – в последния ден на юни. Предпочитенията си изпращайте на niegrajdanite@vаrnautre.bg. Коя песен как се движи в класацията следете на varnautre.bg. Ситуцията с вота ще е динамична. Край на гласуването – точно в 20 часа.

Ето и нашите 30-юнски предложения:

One Way Ticket* - Boney M

Две очи разплакани - Румяна

Three ** - Britney Spears

Четири секунди - Анелия

Пет промила любов - Преслава

Шест кокошки съм заклала - Данчо Арнаудов

Седем пъти - Васил Найденов

Figure Of Eight*** - Пол Маккартни

"Cloud Nine" **** - The Temptations


* Еднопосочен билет
** Три
*** Осморка
**** буквално: Деветият облак, на български казваме "на седмото небе"