Теди Джорджо забрави дисковете си в такси
Теди Джорджо забрави дисковете си в такси / netinfo
Неприятна случка споходи Теди Джорджо в петък сутринта във Варна. Диджеят ползвал услугите на такси от фирма "Лъки" и забравил на задната седалка своя диджейски кейс. Няколко часа по-късно се оказало, че никой не е намирал кейса в таксито и дисковете на Теди са безследно изчезнали.

В момента по случая тече полицейско разследване. Обявена е парична награда от 500 лв. за този, който върне изгубените дискове. Теди сподели, че е малко вероятно това да се случи, но още вярва, че фонотеката му може да се появи. „Направил съм добро на толкова много хора, надявам се и аз на малко добро. Няколко дни ще ми е трудно да работя без тази част от фонотеката ми, която вече възстановявам, но въпреки всичко никой не може да ми отнеме диджейските умения на пулта", заяви Теди Джорджо.

В кейса на известния варненски диджей е имало около 100 диска с предимно балканска и денс музика, оплака се Теди. Пред Дарик той разказа, че според собственото му разследване следващите клиенти на таксито, което е използвал той, са били две момчета, които са отивали на училище в химическия техникум на спирка Почивка. Диджеят моли за помощ и съдействие всички, които имат някаква информация. Телефонът, на който Теди Джорджо очаква добри новини, е 0878614948.