Сутеньор остава в ареста
Сутеньор остава в ареста / netinfo
48 годишният Камен Костов от Варна, обвинен в участие в престъпна група, склонявала момичета към проституция, ще остане в ареста. Това съобщиха от пресслужбата на Варненския апелативен съд.

Костов беше привлечен като обвиняем през септември миналата година, заедно с Иван Иванов и Константин Костов от Варна. Тримата са обвинени за участие в престъпна група, която под прикритието на дейността на клубове за масаж във Варна и на територията на курорта "Зл.пясъци" склонявали момичета към проституция.

Ръководител и организатор на престъпната група бил Константин Костов, който сключвал договорите с момичетата. Константин е работил в съдружие в Ясен Янев, екстрадиран през лятото на миналата година за Република Австрия, където ще бъде съден за същите престъпления. Иван е бил охрана в клуб "Криси", където, зад прикритието на салон за масажи, се предлагали сексуални услуги. Камен Костов е бил както шофьор, така и охранител в клуб "Ели", който е предлагал същите услуги. Тримата мъже са набирали персонала, организирали са дейността на момичетата и са събирали оборота.

Определението на Варненския апелативен съд е окончателно.