Стефан Генов: Ще се стремим към финала за Купата
Стефан Генов: Ще се стремим към финала за Купата / Sofia Photo Agency
Стефан Генов: „Ще се стремим към финала за Купата”
47296
Стефан Генов: „Ще се стремим към финала за Купата”
  • Стефан Генов: „Ще се стремим към финала за Купата”

Черно море потегля в 12 часа по обяд в посока столицата. Там „моряците” отсядат днес, а утре пътуват за Перник, където им предстои гостуване на местния Миньор в мач от 2-ия кръг от турнира за Купата на България.

„Както всяка година, така и тази се стремим към максимално високо ниво - финал. Предстои ни тежко гостуване, но искаме да преодолеем съперника и ще се стараем да стигнем до финала”, коментира в интервю за Дарик и Гонг Стефан Генов.  „Гледах мача на Миньор с Локомотив Пд. Агресивни са, така играят на собствен терен. Ще ни бъде трудно”.
Запитан за причините за спада в игровата на форма на венецуелския нападател Ермес Паломино треньорът отговори така:  „Имам обяснение за спада в играта му.

След контузията срещу Миньор излезе около месец, наруши му се игровият ритъм. Последва повторна контузия от тежките терени от мачовете с Калиакра и три дни по-късно ЦСКА. Така той загуби форма и на това отдавам слабото му представяне. След зимата след една добра подготовка съм убеден, че Паломино ще разкрие истинския си потенциал”, каза Генов.

Чуйте повече в приложения звуков файл