Старт на летните разпродажби в Мол Варна
Старт на летните разпродажби в Мол Варна / netinfo

Летни разпродажби започнаха в Мол Варна, съобщават от търговския център. Повечето от специалните предложения ще важат и през месец август.  

Въпреки финансова криза, през последните три седмици системата за отчитане броя посетители в търговския център отбелязва увеличение на потока от 20-30%. Средно на ден Мол Варна се посещава от 9 800 до 11 000 души, като най-активно движение системата показва през дните петък, събота и неделя.  

„В разгара на сезона на ваканциите, търговците провокират интереса на туристите и жителите в морската столица към Мол Варна чрез уникални намаления в цените от 50 до 70%. По този начин стандартната лятна ваканция придобива и от типичните признаци на т.нар. шопинг туризъм.”, коментира Ивайло Иванов, мениджър Мол Варна. 

В летните  разпродажби със специални оферти участват световно утвърдени брандове като FOX, Esprit, Miss Sixty/Energie, Mustang Jeans, Little Big, Puma и др.

Част от кампанията включва провеждане на радиоигри с излъчване на живо от Мол Варна. Те ще се състоят на 17, 24 и 31 юли от 17 часа и ще преминават през различни точки в търговския център. По време на игрите, водени от Елза Парини, посетителите ще имат възможност да се състезават за атрактивни награди.