/ Дарик, архив
Трима души пострадаха при катастрофа с две коли, станала заради не спиране на знак „Стоп”. Инцидентът станал на 31 май около 14.00 часа на околовръстния път в Суворово, съобщиха от полицията.

„Форд Фиеста“ не спрял, за да пропусне движещия се по пътя с предимство лек автомобил „Мерцедес”. В резулат последвал сблъсък, при който по-тежко е пострадала пътничка в „Мерцедес”-а. 44-годишната жена е настанена в болница във Варна с комоцио и съмнения за фрактура на череп.

Пострадали са и водачът на 21-годишният водач на „Форд”-а и 25-годишен негов спътник. И двамата са получили повърхностни рани по тялото.

66-годишна пътничка в тролейбуса пострада при рязко спиране на машината. Инцидентът е станал вчера, 31 май, малко след 13.00 часа на бул. „Сливница“ в посока ул. „Андрей Сахаров“. 

53-годишният водач на тролейбуса набил рязко спирачки преди кръстовището с ул. „Струга“. Пътничката ударила главата си в метална обезопасителна тръба. Жената е транспортирана до болница, където е установена контузия на главата. Оказана ѝ е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК