Румънеца и Енчев с Crazy Acoustic Show в Мол Варна
Румънеца и Енчев с Crazy Acoustic Show в Мол Варна / SMM

Най-популярният хип-хоп дует в България – Румънеца и Енчев гостуват с атрактивно шоу в търговско-развлекателен център Мол Варна. За своите фенове в морския град изпълнителите са подготвитвили специална програма, в която ще се изявят N.A.S.O и Мариета.

С проекта си Crazy Acoustic Румънеца и Енчев ще се представят пред варненската публика в една по-различна от традиционната за хип хоп музиката светлина. В рамките концерта те ще изпълнят както авторски песни в акустичен вариант, така и кавър версии на популярни световни хитове. Началото на Crazy Acoustic Show е от 20 часа, на трети етаж в търговския център.

Петъчните зимни вечери в Мол Варна се утвърждават като една от най-активните зони в града за провеждане на развлекателни програми с вход свободен. От началото на месец януари на сцената в центъра бяха организирани няколко големи събития, сред които концерт на Рафи, победител в X Factor, руска вечер по случай посрещането на руската нова година, както и други специализирани активности, насочени към децата и семействата.

На 27 януари предстои среща с една от най-изявените български астроложки Марияна Добранова, по време на която присъстващите гости ще имат възможност да се запознаят с любопитна астро информация, прогнози и съвети как да планират важните си лични събития през новата година.