Режат лентата на „Mam’s & me center”
Режат лентата на „Mam’s & me center” / снимка: „Mam’s & me center”

„Mam’s & me” отваря врати. Лентата на първия в България търговски център, ориентиран предимно към майките и техните деца, ще бъде прерязана официално в 18 часа. Центърът обаче ще бъде отворен още от 10 часа сутринта.

Празничната програма ще започне в 16 часа и в нея ще участват 15 изпълнители. Сред тях ще бъде финалистката от „България търси талант” 10-годишната Виктория, обявена за варненската Тина Търнър. На сцената ще излязат още няколко детски групи, предвидено е и графити шоу.

Една от атракциите в центъра, който се намира в жилищния комплекс „Вива” в кв. „Левски”, е приказен детски град със собствени училище, болница, пожарна, салон за красота и тяхното съответно оборудване.

Вниманието на децата в новия търговски център ще бъде привлечено и от работилницата за плюшени играчки “Teddy Mountain”. В клуб „Приятели” ще се организират занимални и летни училища по изкуства, чужди езици, спорт и науки.

В търговския център ще се помещава и първата частна библиотека. Абонаментът за заемане на книги ще е 10 лева на месец.

В Mam’s & me center ще има още магазини за дамски и детски дрехи, детска оптика, химическо чистене, бутик за цветя, три заведения за хранене, зала за спорт и студио за красота.

Множество събития всеки месец планира мениджмънтът на комплекса. Сред тях са куклен театър, шоу програми, танцови представления, парад на хвърчилата и графити фестивал.