Ясна групата на Черно море, Динамо Минск пристигна
Ясна групата на Черно море, Динамо Минск пристигна / Добри Атанасов
Ясна групата на Черно море, Динамо Минск пристигна
80991
Ясна групата на Черно море, Динамо Минск пристигна
  • Ясна групата на Черно море, Динамо Минск пристигна

Съперникът на Черно море във втория предварителен кръг на лига Европа Динамо Минск кацна на  летище Варна в 10:52 часа днес преди обяд и час по-късно потегли с автобус в посока Разград, където днес има предвидено занимание на Лудогорец Арена в 19 часа. Треньорът на тима Вук Рашович отказа да говори пред медиите на летището, като заяви, че ще стори това на пресконференцията в Разград днес 15-ина минути преди тренировката на тима му. Бившият футболист на ЦСКА Удоджи каза няколко думи на летището, като бе категоричен, че Динамо идва за победа в Разград.

Черно море също замина за Разград в 11 часа днес. Възпитаниците на Никола Спасов имат предвидено занимание в 17,30 часа на Лудогорец Арена. 15 минути по-рано треньорът ще говори пред медиите на пресконференция. Аржентинецът Хуан Мануел Вареа попадна в групата за мача, въпреки че сутринта все още не бе пристигнала жълтата му карта, но в клуба имат уверение, че това ще се случи. Няма развитие около евентуалното повторно привличане на колумбиеца Ернандес в отбора. В групата място хне намериха Илия Николов, Бекир Расим, Неделчев и Костадинов.

Ето 19-те, които заминаха за Разград:

Китанов, Чанович, Траянов, Венков, Станчев, Паланков, Кулибали, Жиньо, Клок, Стенио, Буркхард, Георгиев, Курьор, Васев, Вареа, Бурабия,Райков, Петков, Бижев

Ето какво футболистът на Динамо Минск Шалозе Удоджи пред медиите на летището: