Представят архитектурен проект за “Владиславово”
Представят архитектурен проект за “Владиславово” / netinfo
Актуализираният вариант на архитектурния проект за ІV микрорайон в район „Владислав Варненчик” ще бъде представен на втората редовна сесия на гражданския районен съвет при кмета Добромир Джиков. Сесията ще се състои на 12 февруари, вторник, от 16 часа в сградата на училище „Пейо Яворов”. Пред съветниците ще бъде представена и очакваната информация за дългосрочната стратегия на „Прима газ” и конкретните проекти на фирмата на територията на района.

Кметът Добромир Джиков ще изясни смисъла на промените в структурата на районната администрация и какви дългосрочни цели се поставят с това – на първо място експедитивност при обслужването на гражданите и скъсяване на дистанцията между тях и администрацията .

Пред Гражданския районен съвет ще бъдат представени делегираните представители на домоуправителите в района, които по право ще участват в заседанията на съвета и ще помагат за решаването на непосредствените проблеми на живеещите във „Владиславово”. Съветът ще приеме и основните насоки за работа през оставащите месеци от първото полугодие на 2008 г.