Представиха новите попълнения в Черно море
Представиха новите попълнения в Черно море / Gong.bg

Четирите нови попълнения на Черно море, привлечени през зимната пауза официално бяха представени днес. Сериозен бе интересът и от страна на феновете на тима. През зимата на «Тича» акостираха Александър Алексендров, Георги Аврамов, Георги Божилов и Данийл Ратников.

Александър Александров е десен защитник на 23 години. Идва от тима на Берое. Висок 175 сантиметра. Юноша е на Септември. Минава през тимовете на  Конелиано, Миньор Перник и Берое. Черно море е платил трансферна сума за бранителя на старозагорския клуб.

Георги Аврамов е десен полузащитник, на 27 години. Играл е в тимовете на Ботев Пд и  Спартак Пловдив. Висок е 178 см. и тежи 71 кг. Идва на „Тича” като свободен агент от Спартак.

Георги Божилов е нападател на 23 години и идва от Черноморец. Бившият юношески и младежки национал е висок 185 см и тежи 78 кг.  В кариерата си той е играл освен за Черноморец  в тимовете на Люлин, Септември, ЦСКА, Нафтекс, Локомотив Пловдив. За нападателя е платена трансферна сума на Черноморец.

Данийл Ратников е халф, на 22 години. Играе еднакво добре като ляв и десен атакуващ полузащитник. В първенството на Естония много често бележи за 2-ия Нарва Транс, откъдето идва. Данийл е висок 173 см. Платена е трансферна сума на Нарва Транс.