Пранди: Най-доброто предстои!
Пранди: Най-доброто предстои! / Gong.bg

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Силвано Пранди обяви, че силните мигове на тима ни тепърва предстоят. Италианецът направи това на пресконференция два дни преди мачовете с Холандия от Световната лига. Пранди заведе на срещата с журналисти капитана Владимир Николов и либерото Теодор Салпаров. Ето какво казаха те:

Силвано Пранди: Дойде времето за нашите решителни срещи в световната волейболна лига. Тимът ни е зареден позитивно и добре подготвен. Щабът ни работи сериозно за мачовете с Холандия и Бразилия. Играчите са готови да изиграят мачовете по най-добрия начин. Подготвени сме и през следващите два дни ще се опитаме да достигнем максималната си форма. Зная, че публиката във Варна и България очаква тези мачове с голям интерес. Вярвам, че предстоят най-хубавите моменти за българския тим.

Владо Николов: Имахме проблеми от здравословен характер през седмицата. Надявам се вече да сме ги решили. Всички сме мотивирани и трябва да спечелим срещу Холандия. Класирането на финалите минава през задължителни шест точки над съперника. Ще разчитаме на осмия играч – публиката.

Теди Салпаров: Мога да кажа, че съм подготвен добре. Надявам се на шест точки срещу Холандия и да си свършим работата срещу Бразилия. Холандците играят по добре като гости. Нужна е концентрация от наша страна за да спечелим.