Петима пострадаха в катастрофи за две денонощия
Петима пострадаха в катастрофи за две денонощия / netinfo
Четирима пострадаха в катастрофи на 7 и още един на 8 декември. Животът им е вън от опасност, съобщават от пресслужбата на ОДП Варна.

Серията катастрофи започва в 13 ч. в петък. Във Варна по ул. “Г. Пеячевич” посока бул. “Вл. Варненчик” “ВАЗ” с варненска регистрация, управляван от 47 годишен варненец, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в “Рено Лагуна” с варненска регистрация, управляван от 72-годишен мъж. Вследствие на удара по-възрастният водач получава фрактура на лявото стъпало и контузия на главата. Настанен е в Ортопедия за лечение без опасност за живота.

Около 15,30 ч. във Варна по ул. “Ген. Столипин” “Пежо Партнер” със софийска регистрация, управляван от 36 годишен мъж от Варна, при движение на заден ход, блъска 64-годишна пешеходка. От удара жената получава контузия на главата. Настанена е за лечение без опасност за живота.

25 минути по-късно в Каменар “Ауди 4” с варненска регистрация, управляван от 30 годишен шофьор от Каменар, се удря в електрически стълб. При катастрофата е ранено 6-годишно дете, което получава фрактура на череп и контузия на мозъка. Настанено е за лечение без опасност за живота.

Около 19,30 ч. "БМВ 318 И" с варненска регистрация, движейки се по бул. “Сливница”, блъска пресичащ на пешеходна пътека 55-годишен варненец, който получава контузия на главата и сътресение на мозъка. Същият отказва да бъде настанен в болнично заведение.

На 8 декември около 15 ч. във Варна по бул. “Осми Приморски полк” водачът на “Форд Ескорт” с варненска регистрация - 29-годишна шуменка, блъска 37-годишна пешеходка, която получава фрактура на лявото стъпало. Настанена е в Ортопедия за лечение.