/ DarikNews.bg
Трима пешеходци пострадаха за ден при различни пътни инциденти във Варна в понеделник, 21 януари. При един от тях пострадалият е с опасност за живота, информират от варненската полиция.

Пак блъснаха човек на пешеходна пътека, а шофьорът избяга

59-годишен мъж е получил черепно-мозъчна травма и е с опасност за живота
, след като бе блъснат от лека кола. Инцидентът е станал към 18.40 часа снощи на ул. "Генерал Гурко". Автомобилът с марка „Шевролет” ударил пешеходеца при движение на заден ход.     

78-годишен мъж е с фрактура на крак, след като бе блъснат от лека кола „Мазда” на ул.”Селиолу” към 12.15 часа. Пострадалият пресичал улицата, когато бил ударен от колата с 66-годишен мъж зад волана. 

Трима пешеходци пострадаха за ден във Варна

При пътен инцидент на бул. "Мария Луиза" е пострадала 46-годишна пешеходка. Около 19.15 часа тя е била блъсната от лека кола, докато пресича платното за движение. Пострадалата се отървала с контузни наранявания. Колата е била „Сеат” с 25-годишен шофьор.

Два автомобила с марка „Ауди” се блъснаха към 18.10 часа снощи на варненския бул. "Осми Приморски полк". Едната кола излизала от крайпътна територия, отнела предимството и блъснала другата. Пострадал е пътник от второто „Ауди”. 29-годишният мъж е получил контузии.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК