"Пееща коледна улица" зарадва варненци и гости на града на 26-ти ноември на площад "Независимост". Това съобщи кореспондент на DarikNews.bg от мястото на събитието. 

Инициативата се реализира съвместно с вокална академия "Bungy Singers". Млади таланти - възпитаници на вокалните педагози Атанаска Липчева, Мила Маврова, Павлинка Тодорова, ВА "Bungy Singers", деца от танцови формации "Стил Денс" и "Артистикс", гайдарска школа "Тракия" с ръководител Никола Георгиев, представиха песни и танци на площада.  
 

Снимка: Християн ТилкиянСпециално участие взеха и децата от школата на Елица Тодорова, които допринесоха за настроението с много народни песни.

Голямата изненада на събитието беше изпълнението на Ева Добрева, носителка на титлата Мис Свят България 2021 - 2022 г. Тя изпълни песента "Пустоно лудо и младо" и зарадва варненската публика.
 

Снимка: Християн ТилкиянНа мястото на събитието беше сложена специална кутия, в която деца и родители пускаха своите съкровени писма-желания до Дядо Коледа. Най-интересните от тях ще бъдат обявени на по-късен етап в медиите, разбра коресподент на DarikNews.bg от организаторите на събитието